Cucuteni Jazz Fest

Logo Cucuteni Jazz Fest

Andra Botez

Andra Botez

Absolventă a Facultății de Filozofie – secția Sociologie la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași și a Facultății de Interpretare muzicală – Secția Canto la Universitatea de Arte “George Enescu” din Iași. A început să predea Canto încă din 2007, iar în 2017 a început să se bucure de Tehnica Vocală Completă atât în viața de artist vocal cât și în cea de Vocal-Coach .

Are experiență în muzică de peste 20 de ani făcând parte din mai multe proiecte muzicale cu Band în genuri muzicale ca Pop, Rock, Fusion și în prezent Jazz și Soul. Compune și scrie versuri în cadrul Studioului de înregistrări al Atelierului de Voce by Andra Botez împreună cu soțul ei Bogdan Botez.

Este totodată și realizator de o emisiune săptămânală de muzică Soul și R&B la Radio Hit Iași de 2 ani de zile.

Își petrece timpul studiind, cântând în trupa care îi poartă numele, dar mai ales dăruind muzică zilnic prin contactul cu artiștii Atelierului său, dar și prin susținerea de workshop-uri și masterclass-uri despre Arta cântului în public și Estetica Muzicală atât în cadrul Atelierului cât și în locurile unde este adesea solicitată.

Andra Botez Online:

Andra Botez la Cucuteni Jazz Fest

Cucuteni Jazz Fest 2022 

În cadrul festivalului, Andra Botez a participat la prima ediție, în 2022.